dimarts, 18 de novembre de 2014

Nines que portegen


Avui m'he dedicat a fer una cerca per internet de les nines que portaven els seus nadons amb portabebès. Tenia curiositat perquè l'empresa Playmobil a més d'oferir múltiples varietats de cotxets pels seus nadons clicks, també ofereix com a mínim tres tipus de portabebès.

I d'aquí ha sortit aquest article! ;)

Aquí tenim el portabebès estil indi:

 Aquest tipus de portabebès ens recorda un cabàs o cistell.

Però tenim més portabebès representats (veure les imatges a continuació).

Una és la típica bandolera o pouch. En segons quina imatge al nadó ja li ha passat una mica l'edat d'anar en aquesta postura i en una altra se l'alimenta amb un biberò més gran que ell. També podríem comentar que en la majoria dels casos el nadó està a punt de caure però és un joc i valorem senzillament que donin cabuda als portabebès a més dels típics cotxets.

 

  
I després hi ha aquestes motxilles que no he acabat de veure clar si es suggereix que les porten els cavernícoles o què.

 

 Fins aquí els playmobils, déu n'hi do, no? Ara anem a altres tipus de nines.

La més comercial que he trobat ha estat la Nancy. Sempre he pensat que és una bona alternativa a l'estirada de la Barbie, però ara encara m'agrada més.
 

I parlant de la Barbie! No em puc estar de compartir aquest article tan divertit que he trobat sobre la retirada del mercat d'una Barbie embarassada per no haver passat abans per l'altar: La Barbie embarazada que se censuró por no tener anillo de bodas.

No deixem el tema de les nines que crien els seus bebès en braços. 

Menys comercials però molt tendres tenim les nines i ninots d'AYU (les dues primeres fotos) i aquest parell de nines pepes (no he pogut trobar l'origen o propietari de la foto)

 
I més enllà del que ens ofereixen les cases comercials sempre hi ha l'opció casolana de fabricar nosaltres mateixos els portabebès ideal pels nostres ninos. Vegi's la Dora l'Exploradora portant un Nenuco amb el portabebés que li han fet a Con hilos, lanas y botones, o aquesta col·lecció de portabebés que li han adjudicat a la Barbie a Red Canguro.


Què us sembla? A mi personalment em sembla important que les joguines reflecteixin un tipus de realitat més enllà del cotxet, el xumet i el biberó. Així que després d'aquesta cerca he de dir que valoro una mica més l'empresa Playmobil i Famosa per haver volgut reflectir el món dels portabebès en els seus clicks i la seva nina Nancy.Núria Gavaldà
Instructora avançada de portabebès.
Mare d'una nena de 4 anys que ara  porteja les seves nines.
Sòcia fundadora de La caseta de l'arbre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada